Tájékoztató

  • 2018.01.18.

Célja: a tanfolyam célja az egyesület utánpótlás bázisának szélesítése, ügyes, tehetséges gyerekek toborzása jégkorongozni. Korcsolyázó tudás, vagy egyéb előképzettség nem szükséges

Tanfolyamok a szezonban: egy szezonon belül kettő turnusban szervezünk hokisulit. Az elsőt október-december között, a másodikat január-március között.

Korosztály: a tanfolyamra szigorúan csak a megadott születési dátumnál fiatalabbak jelentkezhetnek. 2017. őszén, a 2011. január 1. után születetteket várjuk.

Előalkalmassági teszt: a szülői tájékoztató alatt elő alkalmassági tesztet tartunk a jégpálya konditermében. Itt alap koordinációs és ügyességi szintet mérünk fel, egyszerű futás, szökdelés, illetve játék közben. Abban az esetben, akit nem találunk megfelelőnek, őt nem áll módunkban a tanfolyamra engedni.

Tájékoztató és elő alkalmassági: 2018. január 25. 17.00 csütörtök

Tanfolyam kezdés dátuma: 2018. január 27. 

Tanfolyam edzéseinek időpontja: csütörtök 17.00-17.50, és hétvégén szombaton vagy vasárnap 9 vagy 10 óra.

Tanfolyam időtartama: a tanfolyam 15 alkalmas, egy edzés 50 percig tart

Öltözet,felszerelés: nem szükséges jégkorongos felszerelés. A tanfolyamra elég a síruha, fejvédő (görkoris, biciklis, jégkorongos, sí fejvédő is jó), síkesztyű.

Amit adunk: átöltözés öltözőben, korcsolya, jégkorong ütő, fejvédő korlátozott számban

A tanfolyam tartalma: a tanfolyam során a gyerekek megtanulják a korcsolyával elindulást, korcsolyalépést, fékezést, kanyarodást, valamint a jégkorong ütő használatát, korongvezetést, cselezés, és kapura lövést alap szinten, valamint a jégkorong játék alapjait.

A tanfolyam befejezése után: a tanfolyam végeztével a jelentkezők közül az edzők választják ki, feladatok elvégzése alapján, a 8 legjobb 2011. január 1. után született gyereket, és ők kerülhetnek be az U8 (szupermini), nyolcéveseknél fiatalabbaknak tartandó egyesületi edzésre és csapattagok, illetve igazolt játékosok lehetnek. Ha fiatalabb megfelel, akkor ő is elkezdhet járni U8 edzésre.

A tanfolyam befejezése után, akik nem feleltek meg, de még korosztályban beleférnek a következő tanfolyamra, akkor ők visszajöhetnek, és járhatnak újra. A többieknek sajnos, nem tudunk lehetőséget biztosítani a jégkorong utánpótlásban.

Díja: 18.000 ft/fő, amit a tanfolyam előtt kettő nappal szervezendő szülői tájékoztatón lehet befizetni, valamint jelentkezési lapot is itt kell kitölteni

További információ:

Orgovány István +36 20 335 4664 orgovany.istvan@jegkorongakadmia.hu
Csibi József +36 20 321 1699