Árkovics Bálint: „A srácok büszkék lehetnek magukra”

  • 2019.03.10. 10:00
  • Fehérvárav19

Előkészítő A csapataink Győr elleni mérkőzéseit Árkovics Bálint és Pillók Martin értékelték.

Előkészítő A csapataink a bajnokság végéhez közelednek, legutóbb Győrbe látogattak. Árkovics Bálint, a korosztály szakmai vezetője a következőképp értékelte a legutóbbi mérkőzést: „Ott folytattuk, ahol abbahagytuk a Ferencváros elleni találkozón. Jó tempóban játszottuk le a mérkőzést és örülök, hogy ismét remek volt a helyzetkihasználásunk. Külön öröm ebben, hogy a hátvédeink is gólokat szereztek a kék vonalról. Jó hangulatban játszottunk és a srácok büszkék lehetnek magukra, hogy folytatták a remek sorozatukat. Ez a mérkőzés igazi csapatmunka volt.”

Győri Nemak-Dana ETO HC A1 - Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia A1
Csapatunk összeállítása: Warvasovszky – Filipkó, Nyikos, Büki, Sábián, Debreceni-Bárány, Korpa, Kabai, Németh, Gál, Farkas, Kovács

A héten a szezon utolsó hazai mérkőzésére kerül sor, a szakember erről is szót ejtett: „Utolsó hazai meccsünket játsszuk vasárnap, az ellenfél pedig a KSI csapata lesz lesz. Szeretnékn egy nagyon jó, élvezetes, jó hangulatú találkozót játszani. Ahogy látom a játékosaimat, nem lesz gond, hiszen imádnak mérkőzéseket játszani, az utolsó hazai jégen játszott meccs pedig biztos ad nekik egy kis extra löketet.”
Előkészítő A2 csapatunk edzője, Pillók Martin is elégedett volt a teljesítménnyel, de azt is elmondta, hogy mire kell odafigyelniük: „A Győr ellen játszottunk a hétvégén, már a meccs elejétől kezdve kevés esélyt adtunk az ellenfélnek. Végig a támadó harmadban voltunk, bár az első játékrészben keveset lőttünk kapura, és nem követtük a lövéseket, lemaradtunk a kipattanó korongokról. Ezt a további két harmadban kijavítottuk és a srácok sokkal jobban odafigyeltek. Ennek meglett az eredménye is, két kontratámadáson kívül nem engedtük a kapunk közelébe a Győrt. Összességében elégedett vagyok, jó úton haladunk, de van még tanulnivaló.”

Győri Nemak-Dana ETO HC A2 - Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia A2
Csapatunk összeállítása: Csapó – Méder, Varga, Szente, Pallag-Bozsák, Sári, Jánosi, Francsics, Janzsó, Patkós, Bráth, Ozsváth, Hamrák

A szakember az utolsó hazai mérkőzésről is beszélt: „A következő ellenfél a KSI csapata lesz. Ha az előző találkozón mutatott teljesítményt tudjuk hozni, akkor jó mérkőzést fogunk játszani. Ugyanúgy készülünk, mint az eddigi találkozókra, hiszen minden meccs ugyanolyan fontos.”

Előkészítő A1 csapatunk KSI elleni mérkőzése 2019. március 10-én, vasárnap 12 órakor, míg A2 együttesünk találkozója 14 órakor kezdődik az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban.