Árkovics Bálint: „Odafigyeltünk a részletekre”

  • 2018.12.06. 14:00
  • Fehérvárav19

Előkészítő A csapataink legutóbbi mérkőzéseit a két vezetőedző értékelte.

U12-eseink a Győr együtteseit fogadták a hétvégén. A1 csapatunk vezetőedzője, Árkovics Bálint maximálisan elégedett volt a találkozó után: „Azok a dolgok, amiket az edzéseken gyakoroltunk, jól mentek. Lendületben voltunk három harmadon keresztül, végig kevés lehetőséget adtunk az ellenfélnek. Mindenki kivette a részét a védekezésből is. Jól játszottunk, odafigyeltünk a részletekre, nem tudok negatív dolgot mondani erről a mérkőzésről. Nagyon tetszett, amit a jégen láttam, remélem, ezt a játékot és teljesítményt még tudjuk fokozni a szezon végéig.” Hétvégén Budapestre utaznak az U12-esek, a szakember így nyilatkozott a mérkőzés előtt: „A KSI csapatánál vendégeskedünk vasárnap, hasonlóan jó játékot várok a srácoktól, mint amit itthon mutattunk.”

Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia A1 - Győri Nemak-Dana ETO HC A1
Csapatunk összeállítása: Warvasovszky - Filipkó, Nyikor, Vén, Büki, Sábián, cser-palkovics, Debreceni-Bárány, Korpa, Kabai, Farkas, Kovács

A1 csapatunk Győr elleni mérkőzésének képei:Pillók Martin, A2 csapatunk edzője a Győr elleni mérkőzés után arról beszélt, hogy bár jó teljesítményt látott a jégen, sok mindenben kell még fejlődniük. „A hétvégén a Győr csapatával játszottunk, álmosan kezdtük a mérkőzést, a végére azonban összeszedték magukat a srácok. Nem voltunk teljesen elégedettek ezzel a meccsel, sok hibát vétettünk, de még így is voltak jó megoldások. Nagyon sok dologban kell még a srácoknak fejlődni, főleg fejben és hozzáállásban. Természetesen ezen dolgozni fogunk és javítjuk a hibákat.” A KSI elleni találkozó előtt a szakember beszélt várakozásairól is: „A hétvégén a KSI csapatával játszunk, nem találkoztunk még velük a szezonban. Jó mérkőzésre számítok és a száz százalékot várom a srácoktól. A védekezőjátékunkon és a támadások befejezésén kell javítanunk, így erre fektetjük a hangsúlyt a mérkőzés előtti edzéseken. Úgy gondolom, az apróságok fognak dönteni ezen a meccsen.”

Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia A2 - Győri Nemak-Dana ETO HC A2
Csapatunk összeállítása: Csapó - Varga, Sári, Leposa, Francsics, Janzsó, Németh, Patkós, Gál, Jánosi, Bráth, Ozsváth

A2 csapatunk Győr elleni mérkőzésének képei: