Elindult a középszakasz

  • 2020.01.08. 10:00
  • Fehérvárav19

Kölyök B csapatunk a harmadik csoportban kezdte a bajnokság középszakaszát, legutóbbi mérkőzéseikről Ozsváth Ádám vezetőedzővel beszélgettünk.

Kölyök B csapatunk az Egerszegi Titánok ellen játszotta az alapszakasz utolsó mérkőzését, melyen szoros vereséget szenvedtek, így a középszakaszt a harmadik csoportban kezdhették. A találkozót követően Ozsváth Ádám vezetőedző értékelt: „Úgy utaztunk Zalaegerszegre, hogy ha győzünk, van még esélyünk a második csoportban kezdeni a középszakaszt, ami egy nagyon komoly erőfelmérő lehetett volna számunkra. Talán emiatt túlizgultuk a mérkőzést, nagyon sok korongot elszórtunk és hiába lőttünk öt gólt, így a harmadik csoportba kerültünk. Az igazsághoz viszont az is hozzátartozik, hogy győzelem esetén is így alakult volna, mivel a többi csapat gólkülönbsége jobb volt nálunk. Így is nehét meccsek állnak előttünk, hiszen az UTE B csapatának kivételével csak A szintű ellenfeleink lesznek.”

Végeredmény: Egerszegi Titánok – Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia B 6-5 (0-1, 3-1, 3-3)
Összeállítások:
Egerszegi Titánok: Csóbor K. – Wappel , Domján, László, Kállai, Farkas O., Szaller, Papp, Zsigray, Farkas L., Szántó, Gaál, Csóbor P., Lenk, Hajdu, Kiss
Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia B: Csapó – Nyikos, Fazekas, Merkl, Ács, Debereceni-Bárány, Sábián, Sári, Bóla, Kabai T., Németh, Farkas, Bráth, Hamrák, Házi, Máhl, Kabai P.
Gólszerzők: Hajdu (2), Szaller, László (2), Csóbor P. illetve Sábián (2), Fazekas, Farkas, Kabai P.

A középszakaszt idegenben kezdte U14 B csapatunk, ahol magabiztos győzelmet arattak. A vezetőedző az eredmény ellenére nem volt teljesen elégedett a teljesítménnyel: „Kiskőrösre utaztunk az első összecsapásra. Jól kezdtük a meccset, ám ez az eredményjelzőn nem mutatkozott meg. Elkezdtünk kapkodni, valamint az ellenfelet is többször komoly helyzetbe hoztuk. A meccs a második harmad végéig nagyon szoros volt, de szerencsére sikerült elhoznunk a három pontot.”

Végeredmény: HC Kiskőrös-Spartak – Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia B 3-6 (1-2, 2-2, 0-2)
Összeállítások:
HC Kiskőrös-Spartak: Feind – Balogh Cs., Balogh R., Milodanovic, Kuntic, Bencic, Penava, Jankovic, Fekete, Kukaras, Vucinic, Palacio, Sréter, Popov
Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia B: Csapó – Fazekas, Merkl, Ács, Debereceni-Bárány, Leposa, Bóla, Kabai T., Németh, Tankó, Sári, Farkas, Bráth, Matyeák, Hamrák, Házi, Máhl, Kabai P.
Gólszerzők: Fekete (2), Jankovic illetve Kabai P. (3), Fazekas, Sári, Farkas

Kölyök B csapatunk számára ezen a héten két hazai mérkőzéssel folytatódik a bajnokság, Ozsváth Ádám ezekről is szót ejtett: „A héten két hazai meccs vár ránk, csütörtökön az Ajka ellen játszunk, szombaton pedig az UTE B gárdáját fogadjuk. Mivel a csoport első négy helyezettje folytatja a harmadik csoport küzdelmeit a következő körben, fontos lenne két győzelemmel zárni a hetet, főleg, hogy mindkét ellenfél győzelemmel kezdte ezt az etapot.”

Kölyök B csapatunk Ajka elleni mérkőzése január 9-én, csütörtökön 18:15-kor, az UTE elleni találkozó pedig január 11-én, szombaton 11:15-kor kezdődik az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban. A belépés mindkét összecsapásra ingyenes.