Goalie weekend - egy hétvége csak kapusoknak Székesfehérváron

  • 2020.06.07. 08:10
  • Fehérvárav19

Augusztus második hétvégéjén Székely Csaba vezetésével hétvégi táborba várjuk a 2005 és 2012 között született kapusokat.

A augusztusi tábor szakmai vezetője Székely Csaba, a világbajnok juniorválogatott és az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia kapusedzője lesz, olvassátok el bemutatkozását!
"Edzői pályafutásomat 2011-ben kezdtem a Vasas SC csapatánál. Az ott töltött évek alatt az U8-as korosztálytól egészen a felnőttekig feleltem a kapusok szakmai munkájáért. Az elmúlt évek során a magyar utánpótlás válogatottak mellett is dolgoztam, U13-tól U20-ig. Idén sikerült a junior válogatottal megnyerni a Divízió 1/B csoportos világbajnokságot Kijevben, ami véleményem szerint óriási siker. A csonka szezon végeztével megkerestek Székesfehérvárról és úgy döntöttem, edzői pályafutásomat az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémián folytatom. Legfontosabb célom a táborban, hogy az évek alatt szerzett tapasztalatot és tudást átadhassam a kapusoknak, ezzel is hozzájárulva a fejlődésükhöz."

Goalie weekend - kétségfejlesztő hétvége csak kapusoknak. Jeges és szárazedzések, tízórai, ebéd, uzsonna, ajándék, jó hangulat, hatékony munka.

Szakmai vezető: Székely Csaba

A táborba 2005 és 2012 között született kapusokat várunk.

A tábort Székesfehérváron, az Ifjabb Ocskay Gábor Jégcsarnokban tartjuk.

További információ és jelentkezés:
Ocskay Zsuzsanna
ocskay.zsuzsanna@jegkorongakademia.hu