Hazai pályán kezd a kölyök B csapat

  • 2020.09.12. 08:42
  • Fehérvárav19

U14 B csapatunk is megkezdi a bajnokságban való szereplést. A felkészülésről és a célokról Ozsváth Ádám vezetőedzőt kérdeztük.

A kölyök bajnokság kiírása némiképp megváltozott a 2020/2021-es szezonban, a csapatok három csoportban kezdik a megmérettetéseket, majd az alapszakasz eredményei alapján folytatódik a versenysorozat, az akadémia U14-esei a B3 csoportban indulnak. A felkészülésről, a csapatról és a célokról Ozsváth Ádám vezetőedző beszélt honlapunknak: „Mindenkin látszott, hogy nagyon várta a kezdést, a száraz edzések kis csoportokban, heti két-három foglalkozással kezdődtek, kontakt nélküli feladatokkal, hogy a szabályoknak megfelelően, de mégis dolgozhassunk. A júliusi jeges kezdés mindenkinek új volt, ezért próbáltuk folyamatosan érdekessé tenni az edzéseket, sok verseny, sok játék szerepelt a programban, hiszen tudtuk, hogy nem kezdhetünk el túl korán a bajnokságra és meccsekre hangolni. A gyermekeket már ismertük, hiszen vagy az U12-ben vagy az U14-ben tavaly már dolgoztunk együtt. És hogy mit várok? A bajnokság kiírása úgy hozta, hogy a csoportunk első két helyezettje kerül majd az erősebb B csoportba a középszakaszban, így nagyon fontos 6 meccs áll előttünk, ha ott akarunk versenyezni, így ez a rövid távú célunk. Hosszú távú célunk pedig ugyanaz, mint mindig az utánpótlás jégkorongban: fejleszteni a gyerekeket minden lehetséges területen.”

Kölyök B csapatunk Ajka elleni találkozója 2020. szeptember 12-én 16 órakor kezdődik az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnok edzőpályáján.

Felhívjuk a kedves szülők és szurkolók figyelmét, hogy csak a szabályok szigorú betartásával vegyenek részt az eseményen! A mérkőzések látogatásával kapcsolatos közlemény IDE KATTINTVA olvasható.