Már tornán is megmutatkoztak a szuperminik

  • 2023.09.01. 16:00
  • Fehérvárav19

A szupermini korosztály augusztus 8-án kezdte meg a jeges szezont rögtön heti három edzéssel. 

A szezon eleje a visszaszokásról szól, illetve az edzők kiemelkedően sok játékot építenek az edzésekbe. Ez a hónap arról szól, hogy a gyerekek átismételjék az előző évben gyakorolt alapelemeket. Ilyenkor még csak a teljes létszám felével dolgozhatnak az edzők, ezért sem lehet egyből fejesdt ugrani a „kemény munkába”. Rajz Áron lelkes a szezonkezdet kapcsán: "Az edzéseken látottak alapján ismét tele vagyunk ötlettel, céllal, megoldandó kihívással és alig várjuk, hogy ismét elkezdjük látni az ugrásszerű fejlődést a gyerekek tudásán."

Az U8-asok augusztus utolsó hétvégéjén már meg is mérettették magunkat a Season Opening Cup-on Érden a Kárpáti Farkasok szervezésében. Az egyértelműen kiderült, hogy a gyerekek már nagyon ki voltak éhezve a tornákra, jó kis párharcok kerekedtek a kicsit álmoskás kezdés ellenére is.

A jövőt érintő kérdésekről így nyilatkozott a vezetőedző: "Létszámbeli emelkedésre is számíthatunk, hiszen augusztus 20-án elrajtolt a Teki-Hoki is, ahova sok szeretettel várunk mindenkit, kiemelt figyelemmel a 2017. január 1. után született lányokat és fiúkat."