Nagyarányú győzelem a DAB ellen

  • 2019.01.10. 14:00
  • Fehérvárav19

Kölyök B csapatunk Dunaújvárosban szerepelt hétvégén, ahonnan kapott gól nélkül tértek haza. A mérkőzést Ország Martin vezetőedző értékelte.

Kölyök B csapatunk a harmadik helyet foglalja el jelenleg a bajnokság nyugati csoportjának tabelláján. Az együttes irányítását az idei évtől Ország Martin vette át, a vezetőedző pedig a következőképpen értékelte a mérkőzést. „Jó iramban kezdtük a találkozó, amit szerencsére sikerült az első harmadban folytatnunk, húsz perc után hétgólos előnnyel mehettünk az első szünetre. A második harmad végéig csapatként tudtunk játszani és nem voltak nagy egyénieskedő megoldások. A harmadik játékrészben sajnos már mindenki gólt akart lőni és ettől egy kicsit szétestek a srácok. Dolgoznunk kell azon, hogy ekkora különbségnél is irányítani tudjuk magunkat és a mérkőzést is, de reményeim szerint ezzel a későbbiekben nem lesz probléma.”

Végeredmény:
Dunaújvárosi Acélbikák B – Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia B 0-17 (0-7, 0-6, 0-4)
Összeállítások:
Dunaújvárosi Acélbikák B: Deák – Vargyas, Tóth, Révész, Katona, Pálinkás, Szakács, Garbacz, Tóth, Márton, Tokai, Szabó, Nagy
Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia B: Nagy (Szakáll) – Fazekas, Pál, Haraszt, Ács, Bóla, Havasi, Jilling L., Bozai, Rajnai, Sümegi, Jilling B., Túri, Varga, Kovács, Házi, Debreceni-Bárány, Kabai
Gólszerzők: Sümegi (2), Túri (4), Kovács, Haraszt (3), Bozai (2), Kabai, Jilling B., Rajnai, Debreceni-Bárány, Pál
Az U14 B a tabellaelső Győr csapatát fogadja a következő fordulóban. A vezetőedző így nyilatkozott a találkozó előtt: „Nagy bizonyítási vágy van a srácokban. Kétszer találkoztunk eddig a Győr csapatával és jó játék mellett is alul maradtunk ellenük. Most azon dolgozunk, hogy pontot, pontokat szerezhessünk ezen a mérkőzésen.”

Kölyök B csapatunk Győr elleni mérkőzése 2019. január 12-én, szombaton 13:45-kor kezdődik az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban.