Pillók Martin: "Nagyon sokat tanultak"

  • 2019.01.09. 18:00
  • Fehérvárav19
Előkészítő A2 csapatunk hétvégén játszotta első idei mérkőzését. A találkozó után Pillók Martin értékelt, cikkünkben pedig megtekinthetik az összefoglalót és a legjobb pillanatokat.

U12 A2 csapatunk hétvégén játszotta az év első meccsét a KMH ellen. Kiegyenlített küzdelmet láthattak a korosztály mérkőzésére kilátogatók, a találkozó után Pillók Martin vezetőedző értékelt: „Hosszabb pihenő és az ünnepek után első mérkőzésünket játszottuk idén. Jó meccset játszottunk a KMH csapatával, bár az első harmadban kicsit álmosan kezdtünk és kicsit dekoncentráltak voltunk. A második játékrészben mindenki megnyugodott és nagyon szép megoldásokat láttunk a srácoktól, azt mondhatom, elégedett vagyok a pályán látottakkal. A srácoknak természetesen még mindig van miben fejlődni, de az elmúlt időben nagyon sokat tanultak. A jövő hét végén a MAC csapata ellen fogunk játszani. Pörgős, kemény, hajtós mérkőzésre számítunk, de a maximumot várjuk a játékosoktól.”

Előkészítő csapataink KMH elleni mérkőzéseinek összefoglalója:

 

Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia A2 – KMH SE Vikings A2
Csapatunk összeállítása: Csapó – Varga, Pallag-Bozsák, Sári, Jánosi, Francsics, Janzsó, Patkós, Gál, Bráth, Ozsváth, Hamrák

A KMH elleni találkozó galériája: